· 

Que us perdeu quan es fa el Grup de Criança??

Aquest pasat dimarts, a la reunió del Grup Criança, es parlava del descans i de si els infants dormen o no, bé. Cosa que, porta conflictes a la vida cotidiana de cada família, tan per als pares/mares com per els infants de la llar.
Així doncs, per parlar de totes aquestes cosetes, la Montse (Educadora de la nostra Escola Bressol i Orientadora al Grup Criança) va posar una estança relaxada per poder introduir-nos en l’ambient.

Música de fons, espelmes, llums baixes amb tons càlids, galetetes, cafè i safata amb llet calenta i aigüeta.

A part d’això, l’altre punt important, son les famílies que es reuneixen per parlar de les situacions pròpies i externes. 
Un grup per compartir experiències i dubtes propis d’aquestes situacions, que de vegades son noves i d’altres es repeteixen per els següents infants de les famílies. 
L’acompanyament i l’orientació de la Montse, així com de les mateixes famílies que acudeixen a cada reunió, fan que sigui un projecte molt valorat per la gent que ja ha pogut “tastar” un ratet de qualsevol de les reunions.

No només ens orienta en el procés de criança i amb els vincles de la nostra família, si no que crea vincles entre educadores i altres famílies de l’escola. 

Us recomanen que vingueu! No us perdeu les pròximes!